Ar fi plătit 500 EUR pentru a-i aplica două vize, false. O moldoveancă, verificată la frontieră 
Full Article 1 minutes read

Ar fi plătit 500 EUR pentru a-i aplica două vize, false. O moldoveancă, verificată la frontieră 

O moldoveancă a fost găsită cu două vize falsificate în pașaport. Cazul a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie, în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Femeia a declarat polițiștilor de frontieră că ar fi plătit 500 EUR pentru a i se aplica vize israeliene în document. 

Poliția de Frontieră a raportat că, în punctul de trecere Leușeni, a fost identificată o cetățeană a Republicii Moldova în pașaportul căreia erau aplicate vize israeliene, cu semne rezonabile de falsificare.

Femeia, locuitoare a municipiului Chișinău – în vârstă de 50 de ani, era printre pasagerii rutei „Moldova-Germania”.

„În cadrul controlului de documente, polițiștii de frontieră au observat unele neconcordanțe ale vizelor israeliene, aplicate în pașaport. Fiind verificate suplimentar, cu ajutorul tehnicii speciale, a fost confirmat că vizele conțin indici de falsificare. La cele depistate, pasagera a declarat că ar fi identificat pe rețelele de socializare un intermediar care i-a perfectat vizele, contra sumei de 500 EUR. În fapt, cercetările continuă pe caz”, au menționat polițiștii de frontieră.

Documentul a fost ridicat și urmează a fi supus expertizei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: