Arest preventiv de 30 de zile pentru un moldovean, care a ajutat doi ucraineni să ajungă ilegal din Ucraina în Moldova pentru $6000
Full Article 50 second read

Arest preventiv de 30 de zile pentru un moldovean, care a ajutat doi ucraineni să ajungă ilegal din Ucraina în Moldova pentru $6000

Un moldovean de 44 de ani a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile, după ce a luat 6 000 de dolari de la doi cetățeni ucraineni pentru a-i ajuta să ajungă ilegal în Republica Moldova. Informația a fost făcută publică de către Poliția de Frontieră. 

Pe 29 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST a prins doi ucraineni, care pentru 6000 de dolari au fost ajutați să ajungă ilegal în Republica Moldova de către bărbatul de 44 de ani. Acesta a creat o schemă infracțională la nivel transfrontalier de comun cu alte persoane în curs de identificare.

Pe 17 august, pentru a se ascunde de urmărirea penală, moldoveanul a încercat să părăsească țara, însă a fost reținut și plasat ulterior în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: