Artur Reșetnicov va petrece încă 30 de zile în Penitenciarul nr. 13
Full Article 1 minutes read

Artur Reșetnicov va petrece încă 30 de zile în Penitenciarul nr. 13

Ex-deputatul Artur Reșetnicov, cercetat penal pentru îmbogățire ilicită, își va petrece următoarele zile în Penitenciarul nr. 13. Decizia a fost luată pe 28 aprilie de Judecătoria Chișinău.

Magistrații au decis să prelungească măsura preventivă de arest față de Reșetnicov.

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, în rezultatul examinării demersului procurorilor anticorupție de prelungire a arestului preventiv în privința lui Artur Reșetnicov, au dispus admiterea integrală a demersului, urmată de prelungirea măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 zile, cu executare în Penitenciarul nr.13”, a declarat pentru NM Mariana Cherpec, reprezentanta Procuraturii.

Pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită mai mulți ex-deputați: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu.

***

Artur Reșetnicov a fost deputat în Parlamentul R. Moldova din 2010 și a deținut funcția de vicepreședinte al Legislativului în perioada 2011-2012. Între anii 2007-2009 a fost director al Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova. De asemenea, el a deținut funcția de judecător al Curții Constituționale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: