Atacul terorist din Moscova: patru suspecți, plasați în arest. Au fost aduși în sala de judecată cu bandaje pe cap sau pe targă (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Atacul terorist din Moscova: patru suspecți, plasați în arest. Au fost aduși în sala de judecată cu bandaje pe cap sau pe targă (FOTO)

Patru bărbați, suspectați că ar fi deschis focul în sala de concerte Crocus City Hall din regiunea Moscova – atac armat soldat cu cel puțin 137 de morți și 182 de răniți – au fost plasați în arest preventiv, pentru două luni. Decizia a fost luată cu ușile închise, de un tribunal din Moscova, anunță The Insider.

DW scrie că unul dintre suspecți, în vârstă de 32 de ani, tată a patru copii, și-a recunoscut pe deplin vinovăția.

Un alt bărbat, tată al unui copil, a fost adus în instanță cu bandaje pe cap. S-a întâmplat după ce, potrivit sursei citate, în timpul reținerii suspectului, forțele de securitate i-ar fi tăiat o parte din ureche.

Un alt suspect, în vârstă de 19 ani, a fost adus în sala de judecată pe o targă medicală. Presa din Rusia scrie că acesta ar fi adus în fața judecătorilor direct din terapia intensivă.

Atacul terorist de la Crocus City Hall a avut loc în seara zilei de 22 martie, înainte de concertul trupei Picnic. Mai multe persoane au dat buzna în clădire și au deschis focul. Potrivit ultimelor date, la locul atacului au fost găsite cadavrele a 137 de persoane, inclusiv trei copii. Pe lista răniților figurează 182 de persoane.

În după-amiaza zilei de 23 martie, serviciul de presă al Kremlinului a raportat că directorul FSB-ului rus i-a raportat lui Vladimir Putin despre reținerea a 11 persoane, inclusiv a patru autori direcți ai atacului terorist.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: