Bărbatul în vârstă de 58 de ani din Rezina care și-a înjunghiat iubita din gelozie și-a aflat pedeapsa. Câți ani va sta la închisoare
Full Article 2 minutes read

Bărbatul în vârstă de 58 de ani din Rezina care și-a înjunghiat iubita din gelozie și-a aflat pedeapsa. Câți ani va sta la închisoare

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din raionul Rezina, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 15 ani, după ce în vara anului 2023 a încercat să își omoare iubita din gelozie. Acesta urmează să își execute pedeapsa într-un penitenciar de tip închis, informează Procuratura Generală.

Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, la data de 31 iulie 2023, aproximativ la ora 16:30, aflându-se în curtea unui bloc locativ amplasat pe șos. Muncești din mun. Chișinău, în rezultatul unui conflict apărut din motive de gelozie, urmărind scopul omorului intenționat al prietenei sale, a atacat-o cu un cuțit, cauzându-i răni în regiunea gâtului, abdomenului și a toracelui. Victima a fost salvată, după ce un vecin de al său a intervenit în ajutorul său, solicitând ambulanța.

Potrivit PG, martorul a menționat că a văzut scena pe geam în timp ce prepara mâncare. A ieșit afară, iar prin opunerea rezistenței a speriat făptuitorul, care a fugit de la locul faptei. Văzând că victima este însângerată, i-a acordat ajutorul medical urgent. I-a legat rănile cu cămașa sa și a chemat ambulanța.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: