Calorifere fierbinți și geamuri deschise. Propunerea Termoelectrica cu privire la încălzirea blocurilor locative
Full Article 2 minutes read

Calorifere fierbinți și geamuri deschise. Propunerea Termoelectrica cu privire la încălzirea blocurilor locative

S.A. Termoelectrica recomandă administratorilor de bloc să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative pentru a menține confortul termic al locatarilor și pentru a nu admite consumul nejustificat de energie termică. Solicitarea vine în contextul temperaturilor anormale înregistrate pentru această perioadă.

Chiar dacă Termoelectrica S.A. monitorizează graficul de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere, reglarea necesită și poate fi efectuată și la branșamentul blocului.

Reprezentanții Termoelectrica recomandă locatarilor, care observă caloriferele supraîncălzite, să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizând următoarele canale:

Contactele Gestionarilor: https://consumator.termoelectrica.md/contacte-gestionari-fondul-locativ/

Centrul de apel – 1300; 022447-447

Sediile teritoriale:

Secția Rețele Termice Ciocana – 022 335 132

Secția Rețele Termice Centru – 022 274 098

Secția Rețele Termice Râșcani – 022 442 365

Secția Rețele Termice Botanica – 022 779 411

Secția Rețele Termice Buiucani – 022 751 529

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare până la branșamentul blocului locativ, reglarea consumului de energie termică în sistemul intern al blocului fiind în gestiunea administratorului de bloc.

Amintim că meteorologii atenționează că în Republica Moldova sunt înregistrate temperaturi anormale pentru această perioadă. Valoarea termică în nordul țării pe 1 ianuarie a depășit norma climatologică cu 11 grade.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: