Când scăpăm de caniculă? Prognoza meteorologilor
Full Article 50 second read

Când scăpăm de caniculă? Prognoza meteorologilor

Meteorologii promit că, în curând, vremea se va răci în Moldova. Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), în primele zile ale lunii septembrie se așteaptă ploi și vijelie pe întreg teritoriul țării. 

În această săptămână, sinopticienii promit încă trei zile caniculare cu temperaturi de până la +38°C. Mai rece va fi începând cu ziua de miercuri, 30 august, pentru când mercurul din termometre va scădea mai întâi la +30°C, iar apoi la +27°C.  În weekend se așteaptă cer noros, izolat cu averse.

În nordul Moldovei se așteaptă miercuri ploi și furtuni, după care temperaturile vor scădea până la +25..+28°C ziua, și aproximativ +15°C noaptea. În regiunile de sud și în UTA Găgăuzia, canicula va dura până pe 31 august, dar deja pe 1 septembrie sunt așteptate și acolo averse cu furtună și până la + 33°C ziua și aproximativ + 20°C noaptea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: