Cauza decesului lui Matthew Perry – dezvăluită. De ce a murit celebrul actor
Full Article 2 minutes read

Cauza decesului lui Matthew Perry – dezvăluită. De ce a murit celebrul actor

Moartea actorului Matthew Perry a fost definită drept un accident, ca urmare a „efectelor acute ale ketaminei”, potrivit Departamentului de medicină legală al comitatului Los Angeles, citat de publicația Variety.

Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, devenit celebru pentru interpretarea personajului Chandler Bing în sitcomul american de succes „Friends”, a fost găsit „în stare de inconștiență în piscina reședinței sale” pe 28 octombrie. Medicii sosiți la fața locului au pronunțat atunci decesul.

O examinare post-mortem a concluzionat că Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei. Metoda exactă de administrare este necunoscută, deocamdată. Raportul toxicologic indică, însă, că printre factorii care au contribuit la deces se numără „înec, boală coronariană şi efectele buprenorfinei”, analgezic utilizat pentru a trata tulburările ce apar din cauza consumului de opioide.

Modul în care celebrul actor a murit a fost considerat un accident.

Publicația citată precizează că Perry a fost supus unei terapii cu perfuzie cu ketamină înainte de moartea sa, se pare că pentru depresie și anxietate. Raportul de toxicologie adaugă: „La nivelurile ridicate de ketamina găsite în probele sale de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi atât din cauza supra-stimulării cardiovasculare, cât și a depresiei respiratorii”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: