Cei doi bărbați, bănuiți de violului unei angajate a Procuraturii Anticorupție se află în arest la domiciliu
Full Article 1 minutes read

Cei doi bărbați, bănuiți de violului unei angajate a Procuraturii Anticorupție se află în arest la domiciliu

Cei doi bărbați, bănuiți de violului unei angajate a Procuraturii Anticorupție, în prezent se află în arest la domiciliu în urma unei decizii a Curții de Apel Chișinău, informează Unimedia

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru, a comunicat sursei citate că cei doi bărbați sunt acuzați de viol, privarea ilegală de libertate și acțiuni violente cu caracter sexual. Inițial, ambii suspecți au fost reținuți, iar ulterior, plasați în arest preventiv. Recent, însă, Curtea de Apel le-a schimbat măsura de reprimare din arest, în arest la domiciliu.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă până la 7 ani de închisoare.

Menționăm că o angajată a Procuraturii Anticorupție (PA) ar fi fost violată de doi bărbați, după o petrecere corporatistă. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere corporativă a colectivului PA, într-un local din capitală. Ulterior, unii angajați, au continuat petrecerea într-un alt local. Acolo, doi bărbații ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele PA și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament, unde au violat-o.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: