Chicu, către Candu: „Guvernul Republicii Moldova raport în fața hoțului de miliarde nu va ține!”
Full Article 1 minutes read

Chicu, către Candu: „Guvernul Republicii Moldova raport în fața hoțului de miliarde nu va ține!”

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, l-a acuzat pe deputatul Andrian Candu că ar fi unul dintre „arhitecții” jafului bancar din 2014. Replica a venit după ce grupul parlamentar Pro Moldova a solicitat președintei parlamentului să convoace, de urgență, o ședință a legislativului, pentru audierea cabinetului de miniștri privind situația social-economică din țară.

„Atâta timp cât eu sunt prim-ministru, Guvernul Republicii Moldova raport în fața hoțului de miliarde nu va ține! Candu a fostul unul din arhitecții furtului miliardelor de lei în toamna anului 2014. Să vii cu raport în fața unui asemenea individ înseamnă să ofensezi o întreagă țară”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șeful executivului și-a exprimat convingerea că persoanele responsabile vor fi trase la răspundere.

„Am toată convingerea, că actuala conducere a Procuraturii Generale, în strînsă conlucrare cu organele competente din Letonia (cu care ne-am înțeles deja să fie formată o echipă mixtă de investigare a acestei crime împotriva poporului Moldovei), va aduce în fața justiției hoții de miliarde”, a notat Chicu.

Atâta timp cât eu sunt prim-ministru, Guvernul Republicii Moldova raport în fața hoțului de miliarde nu va ține!Candu…

Gepostet von Ion Chicu am Dienstag, 19. Mai 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: