Cinci troleibuze noi vor circula pe străzile capitalei, începând cu săptămâna curentă
Full Article 1 minutes read

Cinci troleibuze noi vor circula pe străzile capitalei, începând cu săptămâna curentă

În această săptămână, pe străzile capitalei vor apărea cinci noi troleibuze. Unul dintre acestea va circula spre comuna Trușeni, iar celelalte vor face legătura dintre străzile Voluntarilor și Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei. Anunțul a fost făcut astăzi, 20 ianuarie, de primarul Ion Ceban, în cadrul ședinței primăriei. 

RECTIFICARE 

În știrea inițială NM a scris că pe străzile capitalei vor apărea cinci noi autobuze, după cum a declarat primarul Ion Ceban. Ulterior, s-a dovedit că acesta a făcut o greșeală și era vorba, de cinci noi troleibuze.

„Chișinăuienii și-au dorit foarte mult să circule acolo autobuze (NM, troleibuze). În prezent, în acea regiune circulă doar două rute de microbuz”, a precizat edilul.

Potrivit lui Ceban, toate cele cinci troleibuze au fost asamblate la Chișinău. Săptămâna trecută, vehiculele au fost testate tehnic.

De asemenea, primarul a promis că parcul de autobuze și de troleibuze din Chișinău va continua să fie reînnoit cu noi mijloace de transport, care vor circula inclusiv în suburbii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: