Comercianții de pește viu, luați la ochi de FISC. Când vor începe controalele
Full Article 50 second read

Comercianții de pește viu, luați la ochi de FISC. Când vor începe controalele

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova anunță că va efectua controale asupra activității de comerț stradal a peștelui viu, inclusiv în cadrul piețelor comerciale și zonelor adiacente acestora. Anunțul a fost făcut astăzi, 17 decembrie, pe site-ul instituției. 

Controalele vor începe de miercuri, 18 decembrie, se mai arată în comunicat.

Serviciul Fiscal de Stat reamintește contribuabililor despre obligativitatea aplicării echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar, cât și deținerea documentelor de proveniență a produselor comercializate și îndeamnă comercianții să se conformeze voluntar prevederilor legislației.

Precizăm că, săptămâna trecută, angajații Serviciului Fiscal de Stat au desfășurat acțiuni de identificare și conformare voluntară a contribuabililor care desfășoară activitate de comerț stradal a peștelui viu.

Comercianții au fost informați despre medodele de înregistrare a activității desfășurate, despre drepturi și obligații, cât și despre consecințele neconformării la legislația în vigoare și inițierea acțiunilor de control.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: