Comisia Electorală Centrală rămâne fără un membru. Despre cine este vorba
Full Article 50 second read

Comisia Electorală Centrală rămâne fără un membru. Despre cine este vorba

Un membru al Comisiei Electorale Centrale a depus cerere de demisie. Este vorba despre Lilian Enciu, care a fost numit în această funcție de Parlament la propunerea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, transmite IPN.

Proiectul de hotărâre a Parlamentului privind încetarea calității de membru al Comisiei Electorale Centrale se regăsește pe ordinea de zi a ședinței Legislativului de vineri, 14 iulie. În proiect se face trimitere la cererea de demisie depusă de Lilian Enciu.

Membrul CEC solicită demisia în contextul desemnării sale în calitate de membru al Comisiei de evaluare a integrității etice și financiare a judecătorilor și a candidaților la funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție.

Lilian Enciu a fost numit de Parlament în funcția de membru CEC la sfârșitul lunii octombrie 2021.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: