Consiliul de Administrare AO Media Alternativa (TV8) are doi membri noi
Full Article 2 minutes read

Consiliul de Administrare AO Media Alternativa (TV8) are doi membri noi

Consiliul de Administrare al AO Media Alternativa, fondatoarea postului de televiziune TV8, are doi membri noi. Este vorba despre antreprenorul Vasile Tofan și consultantul în management non-profit, Nicolae Loghin.

Potrivit TV8, Vasile Tofan este partener superior al Fondului de investiţii „Horizon Capital”, președinte al Consiliului director non-executiv al vinăriei „Purcari Chateau”, cu o experiență de peste 15 ani în consultanță și management în FMCG, sectorul sănătății și tehnologiilor. De asemenea, Vasile Tofan este deținătorul diplomei de master pentru Business și administrare la Harvard Business School.

Nicolae Loghin este expert la Centrul de Training și Consultanță Organizațională (CICO) și consultant de proiect la Gateway&Partners.

„Diversitatea de expertiză deținută de membrii din actuala componență a Consiliului de Administrare al asociației ne va permite reconstrucția și fortificarea instituției, dezvoltarea postului de televiziune TV8 ca și model de business în presă, respectând cu sfințenie valorile asumate de TV8”, anunță AO Media Alternativa.

Astfel, în prezent, din componența Consiliului de Administrare al AO Media Alternativa fac parte Igor Boțan, director executiv ADEPT, Mariana Rață, senior editor TV8, Ion Guzun, consultant juridic, Vasile Tofan, business expert și Nicolae Loghin, consultant în management non-profit. Președinte al Consiliului de Administrare este Igor Boțan.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: