Cum obții consultație gratuită la JustConsult pentru perfectarea unui buletin românesc
Full Article 3 minutes read

Cum obții consultație gratuită la JustConsult pentru perfectarea unui buletin românesc

Nu știi de unde s-o începi cu dosarul de cetățenie română sau cum să obții acte românești? Ți se pare prea complicată procedura pentru perfectare a unui buletin românesc? Sau, poate, te-ai blocat la o anumită etapă și nu mai știi ce urmează? JustConsult îți răspunde la orice întrebare.

E adevărat că informație despre cetățenia română și actele românești găsești foarte simplu pe Internet. Simplu și într-un volum foarte mare. Dar, oare, ce procent din această informație e veridic? Pe cine crezi și de ce?

JustConsult a creat un call-centru specializat pentru a răspunde la întrebări privind procedurile legale existente în domeniul cetățeniei române și vor ghida la orice etapă până la obținerea unui pașaport român sau buletin românesc. Operatorii companiei sunt instruiți să răspundă până și la cele mai complicate întrebări, iar răspunsurile pe care le primești corespund ultimelor actualizări din legislația privind cetățenia română și în perfectarea actelor românești.

Cum soliciți consultația gratuită la JustConsult?

Pe site-ul oficial al companiei justconsult.md vei găsi un formular. Completând acest formular, vei solicita consultația gratuită a unui specialist în acte românești. Dacă vrei, de exemplu să fii consultat cum obții un buletin românesc, vei indica acest lucru în formular. Astfel, consultantul care va reveni cu un apel către tine îți va oferi informații ample despre perfectare buletin de identitate românesc.

În cazul în care dorești să primești un răspuns rapid privind perfectarea actelor românești, poți apela direct la numărul 022 10 50 80. Un consultant va prelua apelul și îți va oferi detaliile de care ai nevoie.

De ce oferim răspunsuri gratis?

  • Pentru că ne pasă de lege.
  • Pentru că tot mai multă lume suferă de înșelăciunile intermediarilor.
  • Pentru că procedura de redobândire a cetățeniei e complicată și conține multe detalii pe care tu nu le cunoști.
  • Pentru că e dreptul tău să-ți redobândești cetățenia română.

Cât durează procedura de perfectare a unui buletin de identitate românesc? De ce perioada reală de așteptare nu corespunde cu perioada legală, stabilită oficial? La ce etape se pot depune actele prin procură și cine te poate ajuta?

La aceste și orice alte întrebări, legate de cetățenia română, găsești răspuns la JustConsult.

Program call-centru:

Avantajul de a apela la call-centru JustConsult este că activează în fiecare zi. Poți solicita informații de luni până Vineri de la 08:00 până la 20:00. În zilele de Sâmbătă call-centrul JustConsult activează între orele 09:00 – 20:00, iar Duminică: 11:00 – 20:00.

Uneori, avem prea multe solicitări, de aceea s-ar putea să aștepți mai mult pe fir. Știm că urgențele nu așteaptă, de aceea, ne poți lăsa numărul tău și revenim noi cu apel.

De ce să apelezi la JustConsult pentru acte românești

  • JustConsult oferă garanții juridice pentru fiecare serviciu sau act perfectat;
  • Ai garanții de executare a tuturor angajamentelor, printr-un contract pe care îl vei semna chiar de la început;
  • Bon fiscal pentru fiecare plată efectuată;
  • Siguranța datelor personale. În domeniul cetățeniei române, JustConsult este unica compania din Republica Moldova, înregistrată în calitate de operator de date cu caracter personal;
  • Call-centru profesionist, care activează zilnic;
  • Parc de transport propriu. JustConsult efectuează toate cursele spre România cu microbuze confortabile și sigure.

Ai o întrebare cu privire la acte românești? Sună 022 10 50 80. Poți să comunici cu noi și prin chat-ul direct de pe site-ul justconsult.md.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: