„Cum se face că unii își găsesc sufletul pereche, iar alții nu?” Jurnalista Angela Gonța lansează emisiunea „Psihologul meu”
Full Article 2 minutes read

„Cum se face că unii își găsesc sufletul pereche, iar alții nu?” Jurnalista Angela Gonța lansează emisiunea „Psihologul meu”

Jurnalista Angela Gonța va prezenta emisiunea „Psihologul meu” la postul de televiziune TV8. Co-prezentator va fi psihologul Maxim Orîndaș. Contactată de NM, jurnalista a precizat că nu va renunța nici la prezentarea știrilor. 

Anunțul despre noua emisiune a fost făcut pe 15 februarie. Potrivit prezentatoarei Angela Gonța, vor fi abordate subiecte despre psihologia relațiilor.

Cum se face oare că unii își găsesc sufletul pereche, iar alții nu? De ce unele femei primesc cadouri și atenție nu doar de ziua iubirii și altele/eu nu? Și de ce aș avea nevoie să primesc un cadou dacă pot să mi-l cumpăr… De ce totuși e nevoie să demonstrăm tuturor că suntem iubiți. E vorba de încredere în sine? Sau, totuși, avem nevoie de aprecierea și validarea celor din jur?  Mai pe scurt, dacă și voi aveți astfel de gânduri, vă anunț că împreună cu Maxim Orîndaș vă aștept la o nouă emisiune, la TV8. La “Psihologul meu” vom vorbi despre psihologia relațiilor dar și multe, multe alte teme interesante”, a relatat Angela Gonța.

Contactată de NM, Angela Gonța a precizat că va continua să prezinte și știrile. Deocamdată nu a fost anunțată frecvența și ora la care va fi dată pe post emisiunea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: