VIDEO Haine de brand și ceas de 200 000 de euro. Renato Usatîi a descris prețul ținutei cu care a venit la o emisiune
Full Article 2 minutes read

VIDEO Haine de brand și ceas de 200 000 de euro. Renato Usatîi a descris prețul ținutei cu care a venit la o emisiune

Liderul Partidului Nostru (PN) Renato Usatîi a purtat articole vestimentare și un accesoriu, în valoare de circa 201 200 de euro, în cadrul ediței din 20 iulie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. Valoarea bunurilor a fost confirmată chiar de către politician.

Pe 21 iulie, TV8 a postat un videoclip înregistrat în timpul pauzei de publicitate a emisiunii. În imaginile video, jurnaliștii postului de televiziune l-au întrebat pe Usatîi despre valoarea hainelor pe care le poartă.

Eu sunt persoana care pot să-mi permit o haină și de 5 000 de euro. În seara aceasta? E un sacou cumpărat în Baden-Baden, într-un magazin german. Ăsta nu-i scump, ăla care l-am îmbrăcat primul era 4 000 de eură, ăsta costă vreo 800 – 900 de euro. Îi cămașă de la Prada de vreo 300 de euro. Pantofii nu țin minte, că mi i-a dat cineva de pomană anul trecut de Blajini (Paștele Blajinilor – n. r.). Ceasul meu, dacă vă interesează, este tot în declarația de avere. Da, e ceas care costa în jur de 200 000 de euro”, a spus acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: