De azi, plătim mai puțin pentru lumină. Cu cât au scăzut tarifele pentru consumatorii deserviți de Premier Energy și FEE Nord
Full Article 50 second read

De azi, plătim mai puțin pentru lumină. Cu cât au scăzut tarifele pentru consumatorii deserviți de Premier Energy și FEE Nord

De azi, 14 noiembrie, consumatorii casnici din întreaga țară vor achita mai puțin pentru energia electrică consumată. Se întâmplă după ce tarifele, aprobate vineri, 10 noiembrie, de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), au fost publicate în ediția Monitorului Oficial de astăzi.

Astfel, consumatorii casnici din centrul și sudul țării, deserviți de Premier Energy, vor achita 2 lei și 39 de bani pentru un kWh, cu 18 bani mai puțin decât anterior.

În același timp, tariful pentru consumatorii din nordul țării, deserviți de FEE Nord, va fi de 2 lei și 88 de bani pentru un kWh, cu 32 de bani mai mic față de cel precedent.

Ultima modificare a tarifelor la energia electrică a fost făcută la începutul lunii iulie curent, atunci când prețurile au scăzut cu 38 și, respectiv, 42 de bani per kWh.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: