Deputatul PAS Radu Marian, la un program de instruire în SUA. Cine îi plătește drumul și cazarea
Full Article 2 minutes read

Deputatul PAS Radu Marian, la un program de instruire în SUA. Cine îi plătește drumul și cazarea

Radu Marian, deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), susține că participă la un program de instruire la Universitatea Stanford din California. Parlamentarul a declarat că este unicul participant selectat din țara noastră, iar alături de lideri și activiști din toate colțurile lumii va învăța despre domeniile dezvoltării economice și consolidării statului de drept. Potrivit deputatului, costurile de transport și cazare au fost acoperite de organizatori.

Pe o rețea de socializare, parlamentarul a anunțat că în această perioadă se află la Universitatea Stanford, California, unde participă la programul de instruire în domeniul Dezvoltării desfășurat de Centrul pentru Democrație, Dezvoltare și Stat de Drept din cadrul Universității.

„Alături de alți 32 lideri și activiști pentru democrație din toate colțurile lumii, suntem aici pentru a învăța mai multe de la cei mai buni profesori și profesioniști de la Universitatea Stanford, inclusiv Francis Fukuyama, despre domeniile dezvoltării economice și consolidării statului de drept. Mă bucur că pot reprezenta Republica Moldova, fiind unicul participant selectat din țara noastră”, a declarat parlamentarul.

Potrivit deputatului, costurile de transport și cazare au fost acoperite de organizatorii din SUA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: