Discuție telefonică dintre Ciocoi și Lavrov. Procesul de reglementare transnistreană, printre subiecte
Full Article 50 second read

Discuție telefonică dintre Ciocoi și Lavrov. Procesul de reglementare transnistreană, printre subiecte

Ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi a purtat o convorbire telefonică cu omologul său din Federația Rusă, Serghei Lavrov. Cei doi oficiali au discutat despre mai multe subiecte, inclusiv evoluțiile curente în procesul de reglementare transnistreană, se arată în comunicatele de presă al guvernului de la Chișinău, dar și al celui de la Moscova.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului de Externe din Rusia, convorbirea telefonică a fost o inițiativă din partea ministrului Ciocoi.

Miniștrii de externe au subliniat necesitatea menținerii unei comunicări dinamice pe linia ministerelor de externe, fiind convenită organizarea în timpul apropiat a următoarei runde de consultări interministeriale conform Planului consultărilor între ministerele de externe ale ambelor state.

Un subiect distinct al convorbirii telefonice l-a reprezentat evoluțiile curente în procesul de reglementare transnistreană. De asemenea, a fost efectuat un schimb de păreri pe problematica regională și internațională.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: