Discuții în Rusia despre crearea unui concurs internațional „Intervision”, un analog al Eurovision 
Full Article 2 minutes read

Discuții în Rusia despre crearea unui concurs internațional „Intervision”, un analog al Eurovision 

În Rusia se discută despre crearea unui nou concurs internațional de muzică „Intervision”, un analog al Eurovision. „La acest concurs nu vor exista restricții sau influențe politice”, a spus directorul general Pervîi Canal, relatează forbes.ru

Directorul general al postului TV rusesc „Pervîi Canal” Konstantin Ernst a propus crearea unui nou concurs internațional de muzică „Intervision”, un analog al Eurovision. Ernst a făcut declarațiile în timpul unei întâlniri inclusiv cu ministrul rus al culturii.

Noi propunem în anul care vine să organizăm, și să desfășurăm în fiecare an, un concurs deschis de muzică cu titlul „Intervision”. La acest concurs nu vor exista restricții sau influențe politice. Aceasta este o tribună liberă, în care toate țările pot prezenta modele din muzica lor populară”, a spus Ernst, adăugând că „Rusia se așteaptă la o participare activă a țărilor BRICS și propune ca toate celelalte țări să se alăture acestei inițiative”. BRICS este un acronim care se referă la țările membre Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud.

Ernst a mai spus că Pervîi Canal are o experiență mare în participarea la Eurovision care, în opinia sa, în ultimii ani „este supus unor prea multe influențe politice”.

Rusia nu a participat la Eurovision în 2022 și în 2023. Aceasta a fost exclusă din competiție în urma invadării Ucrainei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: