DOC Pe final de an, energia electrică s-ar putea ieftini. ANRE se întrunește în ședință
Full Article 40 second read

DOC Pe final de an, energia electrică s-ar putea ieftini. ANRE se întrunește în ședință

Energia electrică s-ar putea ieftini. O decizie în acest sens va fi luată pe 30 decembrie, începând cu ora 13:00, de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Atât Premier Energy, cât și FEE Nord cer o ajustare a tarifului. Primul – de la 4,62 lei până la 3,80 lei, iar FEE Nord – de la 4,65 lei până la 4,16 lei.

Ultima dată, energia electrică s-a ieftinit pe 8 decembrie. Premier Energy a propus un tarif de 4,62 lei/kWh, cu circa 1 leu și 29 de bani mai puțin decât tariful precedent, iar FEE Nord – un tarif de 4,65 lei/ kWh, cu circa 95 bani mai puțin decât cel anterior.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: