DOC Președinția a făcut economii de 180 mii de lei. Banii vor fi utilizați pentru echipament fotografic și servicii de traducere
Full Article 1 minutes read

DOC Președinția a făcut economii de 180 mii de lei. Banii vor fi utilizați pentru echipament fotografic și servicii de traducere

În anul 2023, Președinția Republicii Moldova a făcut economii de 180 000 de lei. Suma respectivă a fost redirecționată pentru procurarea echipamentelor fotografice și serviciilor de traducere și redactare a documentelor.

Potrivit modificării planului Aparatului Președintelui Republicii Moldova privind achiziții de mărfuri, lucrări și servicii pentru anul 2023, aprobată în august, instituția prezidențială a economisit 180 000 de lei.

Din suma de 200 000 de lei preconizată pentru servicii de deservire a sistemului de încălzire au fost utilizate doar 170 000, economisindu-se 30 000 de lei. Iar 153 000 de lei au fost economisite din suma de 243 000 de lei, prevăzută pentru lucrări de amenajament silvic la Complexul „Condrița”.

În total, Președinția a acumulat economii în valoare de 150 000 de lei, acestea fiind redirecționate spre achiziționarea altor mărfuri și servicii.

Astfel, 84 000 de lei sunt destinați pentru achiziționarea de echipament fotografic. Iar 96 000 de lei vor fi utilizați pentru a procura servicii de traducere și redactare a actelor.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: