Doi străini, suspectați de omor și conducerea unei organizații criminale, reținuți. Unul a fost expulzat, iar altul rămâne în Moldova
Full Article 1 minutes read

Doi străini, suspectați de omor și conducerea unei organizații criminale, reținuți. Unul a fost expulzat, iar altul rămâne în Moldova

Doi cetățeni străini, în vârstă de 37 și 43 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, în urma unor măsuri speciale de investigație. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că bărbații ar fi fost implicați în mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, inclusiv omor și conducerea unei organizații criminale, comise în țara de origine.

De asemenea, potrivit IGP, a fost stabilit că bărbații sunt suspectați de acte de huliganism pe teritoriul Ucrainei. Astfel, în noiembrie, curent, aceștia au fost expulzați din Ucraina, fiindu-le aplicată interdicția pe un termen de trei ani.

În consecință, Inspectoratul General pentru Migrație l-a declarat pe unul dintre suspecți indezirabil în Republica Moldova, pentru o perioada de 5 ani, și a dispus extrădarea acestuia de pe teritoriul Republicii Moldova.

Poliția precizează că celălalt cetățean străin nu poate fi îndepărtat de pe teritoriul țării, din motiv că este subiect a două cauze penale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: