Doi tineri din Căușeni, reținuți: Ar fi amenințat cu moartea și cerut mii de euro de la doi moldoveni aflați la muncă în Germania
Full Article 50 second read

Doi tineri din Căușeni, reținuți: Ar fi amenințat cu moartea și cerut mii de euro de la doi moldoveni aflați la muncă în Germania

Doi bărbați din Căușeni, în vârstă de 23 și, respectiv, 31 de ani, au fost reținuți, după ce ar fi pretins, în Germania, de la doi muncitori din Moldova, suma de cinci mii de euro, iar ulterior i-a amenințat cu moartea, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit oamenilor legii, bănuiții au amenințat cu moartea muncitorii din Moldova și ar fi cerut câte 1.000 de euro lunar, adaos pentru eventuale întârzieri. Ca să devină mai convingători, aceștia ar fi vândut mașina uneia dintre victime la o stație de dezmembrare a automobilelor, în contul datoriei inventate, după ce și-au însușit-o fără știrea lor, din curtea unei rude unde era parcată.

IGP precizează că unul dintre suspecți a fost în vizorul oamenilor legii și pentru alte infracțiuni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: