Dorin Chirtoacă susține că a fost lovit de Octavian Țîcu. Acesta confirmă: „I-am dat un picior în fund!”
Full Article 2 minutes read

Dorin Chirtoacă susține că a fost lovit de Octavian Țîcu. Acesta confirmă: „I-am dat un picior în fund!”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, îl acuză pe deputatul Octavian Țîcu, fost candidat la primăria capitalei din partea Partidului Unității Naționale, de faptul că l-ar fi lovit în spate. Potrivit acestuia, incidentul a avut loc duminică, 3 noiembrie, în studioul unei televiziuni, după ce ambii au participat la o emisiune.

Dorin Chirtoacă a relatat incidentul pe pagina sa de Facebook.

„Atunci când l-am salutat pe O. Ticu, deși am dat mâna unul cu altul, am văzut că el a întors capul, demonstrativ, în altă parte, moment în care i-am spus: “Mai uită-te în ochii celui cu care dai mâna, domnule Țîcu!”. Replica dumnealui a fost: “Mergi acolo înainte, bulica (de fapt, cuvântul era cu litera “p”). I-am replicat: “Esti o jigodie” și m-am îndreptat spre ieșire. A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu.”

Incident la TVR, dupa emisiuneNu am vrut, initial, sa spun nimic despre aceasta, dar oricum s-ar fi aflat. Prin urmare…

Geplaatst door Dorin Chirtoacă op Zondag 3 november 2019

Liderul PL a mai adăugat că, în pofida acestui incident, Octavian Țîcu și PUN vor fi invitați la discuții privind consolidarea curentului unionist.

Contactat de NM, Octavian Țîcu a calificat informațiile drept „aberații”: „Cred că trăim într-o societate în care oamenii pot să facă diferența dintre Țîcu și Chirtoacă. Eu fac politică, nu circ”, a adăugat Octavian Țîcu. Cu toate acestea, deputatul a confirmat, ulterior, pentru UNIMEDIA, existența incidentului. „I-am dat un picior în fund ca să se trezească”, a spus acesta.

Analistul politic Anatol Țăranu, care a fost și el invitat la emisiune, susține că între Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu a existat „un schimb de replici”, însă nu a văzut ca cel din urmă să-i fi aplicat vreo lovitură.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: