Endava continuă organizarea gratuită a cursurilor Tech și programului de Internship
Full Article 2 minutes read

Endava continuă organizarea gratuită a cursurilor Tech și programului de Internship

Endava continuă programele de cursuri gratuite și internship pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aptitudinile. Instruirea este organizată în iarna și primăvara anului 2023 și are loc în sălile de curs la sediul companiei din Chișinău. Cele două programe sunt cu diferite niveluri de complexitate și oferă oportunități diferite pentru participanți.

Cursurile tech vor fi lansate în câteva zile și sunt potrivite pentru cei care au puțin timp disponibil, învață sau lucrează. Acestea au loc de 2 ori pe săptămână, seara , timp de 2-4 luni. Instruirile se fac pe un domeniu îngust de activitate, sunt de dificultate ușoară spre medie și pot servi drept pregătire pentru Internship. Participanții studiază în grupuri de până la 20 persoane, efectuând studii practice și teme pentru acasă. Ei au ocazia să-și actualizeze și să-și îmbunătățească cunoștințele, cunosc și interacționează cu experții calificați în domeniu, cunosc și aplică valorile companiei Endava. La finalul cursului tech, participanții susțin un test și primesc un certificat de participare.

Internship-ul, care urmeaza a fi lansat la începutul lunii februarie, este destinat celor care își doresc să înceapă o carieră în domeniul IT și sunt gata să depună efort pentru o instruire de la nivelul intermediar către cel avansat timp de 3 luni.  Acest tip de instruire solicită prezența și implicarea internilor 5 zile pe săptămână,  6 ore pe zi (numărul de ore poate varia), în grup sau individual, include participarea la cursuri practice, teme pentru acasă, testări și demo. Pregătirea completă acoperă diverse discipline IT și le oferă abilități practice actuale și solicitate pe piața muncii. La final, participanții primesc un certificat de absolvire.

Endava activează pe piața de tehnologii informaționale  de peste 20 de ani, iar cursurile gratuite și Internship-ul în mai multe domenii IT au devenit parte componentă a activității companiei.

Printre acțiunile de dezvoltare a comunității externe din domeniul IT efectuate de compania Endava se numără și predarea în universități, împărtășirea experienței în cadrul evenimentelor IT și participarea în calitate de juriu la diverse competiții IT. De asemenea, Endava susține instituțiile de învățământ superior oferind echipamente performante, dezvoltă și renovează laboratoare IT.

În curând vor fi anunțate dățile, subiectele și programele cursurilor tech Endava. Numărul de locuri este limitat.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: