Endava Internship 2022: Start perioadei de aplicări
Full Article 3 minutes read

Endava Internship 2022: Start perioadei de aplicări

Endava a dat startul perioadei de aplicare pentru programul de Internship, ediția de primăvară 2022. Începând din 10 ianuarie și până pe 10 februarie, cei care doresc să fie inițiați în domeniul IT pot să aplice la program.

În continuare, compania urmează principiul: primul venit – primul servit. Procesarea cererilor și completarea locurilor va fi făcută gradual, în timpul procesului de recrutare, fără a se aștepta încheierea perioadei de aplicare – 10 februarie.

Accesând pagina www.endava.com/InternshipChisinau, candidații pot avea acces la materialele de studiu puse la dispoziție gratuit. Totodată, pentru cel mai des adresate întrebări despre Programul de Internship, vedeți pagina – https://careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Chisinau/FAQ-Internship-Chisinau.

Endava Internship 2022: Start perioadei de aplicări

Programul de Internship la Endava a demarat în anul 2002 și este organizat în două ediții pe an: primăvara și toamna. În prezent acesta se desfășoară într-un mod hibrid (online și offline). Internii au un program de studiu de trei luni/cinci zile pe săptămână/șase ore pe zi, la una dintre următoarele specialități:

TESTING: Software Test Analyst / Java Automation Testing  / .NET Automation Testing

DEVELOPMENT: Front-End Development / Java Development / .NET Development / Android Development / iOS Development

APPLICATIONS MANAGEMENT: Applications Management Analyst / Applications Management Java Engineer / Applications Management .NET Engineer / DevOps Engineer Applications Management

DATA: Data Engineer

Timp de trei luni, aplicanții vor fi instruiți de specialiști cu o experiență bogată în IT și vor avea acces la ateliere de lucru și instruire tematică. Pe lângă instruirile tehnice, aplicanții își vor dezvolta și așa numitele abilități soft, precum: comunicarea, lucrul în echipă, gestionarea sarcinilor în metodologia Agile.

La finalizarea programului, internii vor avea posibilitatea să activeze în cadrul proiectelor clienților și să participe la activitățile companiei. Cei mai buni interni vor fi angajați. Rata de angajare este de 80-90%.

Mai multe despre programul de Internship, vedeți de la foștii stagiari și actualii angajați ai companiei Endava.

Mai multe detalii: www.endava.com/InternshipChisinau

Endava Internship 2022: Start perioadei de aplicări

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor.

Endava a atins cifra de 10 000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 7.24 miliarde de dolari la data de 10 ianuarie 2022.  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: