Fetița unei moldovence, stabilită în SUA, a dispărut fără urme. Timp de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia
Full Article 50 second read

Fetița unei moldovence, stabilită în SUA, a dispărut fără urme. Timp de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia

Fetița unei moldovence, stabilită în Statele Unite ale Americii, a dispărut fără urme. De mai bine de trei săptămâni, părinţii fetei nu au anunţat poliţia, iar acum cei doi sunt arestaţi. FBI-ul este în căutarea minorei.

Minora în vârstă de 11 ani a dispărut în oraşul Cornelius, Statele Unite, pe 23 noiembrie.

Mama şi tatăl ei vitreg nu au alertat poliția timp de 22 de zile. Profesorii au fost cei care au intrat la bănuieli şi au apelat la oamenii legii.

Agenţii federali au verificat casa unde locuiesc cei doi soţi şi au făcut săpături în curte, relatează observatornews.ro. Vecinii şi-au amintit că au văzut timp de patru zile după dispariţia fetei fum în curtea lor.

Părinții sunt acuzaţi că nu au anunţat la timp dispariţia. Pentru fiecare dintre ei a fost stabilită o cauţiune de 100.000 de dolari.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: