(FOTO) Metsola, scrisoare de susținere către Sandu: „Vom continua să oferim sprijin financiar și politic”
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Metsola, scrisoare de susținere către Sandu: „Vom continua să oferim sprijin financiar și politic”

Parlamentul European (PE) este solidar cu Republica Moldova și va susține conducerea proeuropeană a republicii noastre. Sunt asigurările date de președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, prin intermediul unei scrisori deschise adresate președintei Maia Sandu. Scrisoarea a fost publicată pe Twitter.

„În numele Parlamentului European, doresc să-mi exprim solidaritatea neclintită cu Republica Moldova și încrederea noastră în conducerea proeuropeană a Moldovei. Suntem perfect conștienți de situația internă dificilă și de contextul geopolitic cu care se confruntă republica dumneavoastră, intensificate de războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. Fiți siguri că Parlamentul European va rămâne alături de Republica Moldova pe drumul său spre aderarea la Uniunea Europeană. Vom continua să oferim sprijin financiar și politic și vom colabora cu dumneavoastră pentru a consolida reziliența țării dumneavoastră în ceea ce privește securitatea, aprovizionarea cu energie și combaterea campaniilor de propagandă și dezinformare alimentate de Rusia”, se arată în scrisoarea semnată de Roberta Metsola.

„Locul Moldovei este în familia europeaneană”, a adăugat președinta PE pe Twitter.

(FOTO) Metsola, scrisoare de susținere către Sandu: „Vom continua să oferim sprijin financiar și politic”


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: