FOTO Orașul ucrainean Dnepr, atacat cu rachete: Cel puțin șapte persoane au fost rănite, iar case, mașini și conducte de apă și gaz – avariate
Full Article 1 minutes read

FOTO Orașul ucrainean Dnepr, atacat cu rachete: Cel puțin șapte persoane au fost rănite, iar case, mașini și conducte de apă și gaz – avariate

Cel puțin șapte persoane au fost rănite, în urma unui atac al armatei ruse asupra orașului ucrainean Dnepr, în această noapte. Anunțul a fost făcut de șeful administrației militare a regiunii, Serghei Lisak, scrie Ukrainskaia Pravda. Potrivit sursei, în urma bombardamentelor, au fost avariate case și alte clădiri, autobuze, mașini, conducte de apă și gaze.

Serghei Lisak susține că apărarea aeriană ucraineană a reușit să doboare doar o rachetă.

„Șapte persoane au fost rănite, în mare parte de schije – trei bărbați și patru femei. Șase au fost internați. Starea lor de sănătate este de gravitate moderată”, a spus el.

Potrivit oficialului ucrainean, aproximativ zece obiecte din oraș au fost avariate – o bancă, o benzinărie, un hotel, mai multe clădiri ale companiilor private, o clădire de birouri, clădiri rezidențiale, autobuze, mașini, conducte de apă și gaz și 15 chioșcuri.

Ministerul rus al Apărării nu a comentat informațiile despre bombardarea Dneprului. Departamentul a anunțat că în noaptea de 24 august trei drone ucrainene au fost doborâte peste teritoriul Rusiei: două deasupra regiunii Breansk, iar alta deasupra regiunii Kaluga.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: