FOTO Sate distruse, două mii de decese și sute de oameni sub dărâmături. Cutremur în vestul Afganistanului
Full Article 50 second read

FOTO Sate distruse, două mii de decese și sute de oameni sub dărâmături. Cutremur în vestul Afganistanului

Un cutremur a avut loc, pe 7 octombrie, în vestul Afganistanului, scrie Meduza. Cifra deceselor se ridică la peste două mii. 

2 053 de oameni au murit în urma cutremurului din Afganistan. Alte 9 240 de persoane au suferit răni. Iar mai mult de 1 300 de case au fost avariate sau distruse. Se mai menționează că șase sate au fost distruse, iar sute de locuitori se află sub dărâmături.

Cutremurul s-a produs pe 7 octombrie, la 42 de kilometri de orașul Herat din vestul țării și a avut o magnitudine de 6,3.

Potrivit sursei, cutremurul a fost simțit și în provinciile afgane din apropiere Farah și Badghis. Se menționează că acest cutremur este unul dintre cele mai distructive din ultimii 20 de ani. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: