Furtunile devastatoare din Grecia au provocat moartea a peste 200 000 de animale
Full Article 50 second read

Furtunile devastatoare din Grecia au provocat moartea a peste 200 000 de animale

Peste 200 000 de animale au murit în Grecia ca urmare a furtunii „Daniel”, care a lovit săptămâna trecută zonele centrale ale țării. Informația a fost raportată pe 16 septembrie de autoritățile elene, relatează eurointegration.ua.

Ministrul grec al Dezvoltării Rurale și Agriculturii, Eleftherios Avgenakis, a declarat că furtuna a ucis 61 786 de oi și capre, 19 355 de porci, 5 306 bovine și 123 810 păsări.

Avgenakis a adăugat că acum există dificultăți în ceea ce privește accesul la fermele de animale. Acest lucru duce la probleme în ceea ce privește colectarea și eliminarea animalelor moarte, a spus el.

Precizăm că, săptămâna trecută, furtuna „Daniel” a lovit Grecia, Turcia și Bulgaria. În Libia inundațiile devastatoare au ucis între două și cinci mii de persoane, potrivit diferitor estimări. Orașul-port Derna din estul țării a fost cel mai grav afectat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: