„Glodul din mun. Chișinău nu are culoare politică”. Codreanu le propune candidaților la șefia Primăriei Chișinău să semneze un pact
Full Article 2 minutes read

„Glodul din mun. Chișinău nu are culoare politică”. Codreanu le propune candidaților la șefia Primăriei Chișinău să semneze un pact

Candidatul la funcția de primar al capitalei Ruslan Codreanu invită toți candidații să semneze un pact, prin care se angajează să desfășoare o campanie bazată pe „maturitate politică și dialog constructiv”.

În cadrul conferinței din 17 octombrie, Ruslan Codreanu a subliniat importanța de a depăși diviziunile existente în societatea noastră și de a ne concentra asupra problemelor reale pe care le are Chișinăul.

Chișinăul are atâtea probleme, iar glodul nu are culoare politică. Noi, ca societate, suntem divizați pe diverse criterii. Această divizare se acutizează mai tare și mai tare, în primul rând în discursurile politicienilor. Doar că să știți, nu există nimic mai greu și mai complex decât să unești o societate divizată„, a afirmat Codreanu.

El a evidențiat că divizarea actuală este alimentată de politicieni, în timp ce ar trebui să cheme la dialog și unitate.

Glodul din mun. Chișinău nu are culoare politică, asfaltul de pe Mircea cel Bătrân nu are culoare politică, câinii maidanezi nu au culoare politică. Divizarea asta a oamenilor între est, vest și să bage niște probleme artificiale în agenda publică a campaniei electorale nu ne face față„, a argumentat Codreanu.

Ruslan Codreanu, Blocul electoral „Ruslan Codreanu”, urmează să fie cu numărul 2 în buletinul de vot.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: