Îmbrăcați în roz, premierul Canadei și fiul său au mers la filmul Barbie. Cum a comentat pelicula
Full Article 2 minutes read

Îmbrăcați în roz, premierul Canadei și fiul său au mers la filmul Barbie. Cum a comentat pelicula

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, și fiul său Xavier au mers la filmul „Barbie” îmbrăcați în ținute roz. Premierul a distribuit fotografia pe Instagram și a scris un mesaj sub ea: „Suntem echipa Barbie”, notează Focus

Justin Trudeau a mers cu fiul său cel mai mare, care are 15 ani, la filmul „Barbie”. Justin Trudeau și fiul său Xavier, ca majoritatea celor care au mers la film cu Margot Robbie în rolul principal, au ales un dress code roz.

Trudeau a îmbrăcat un hanorac roz moale, în timp ce fiul său purta un tricou fucsia. Și în descrierea fotografiei, Justin a scris că sunt „Team Barbie”.

Îmbrăcați în roz, premierul Canadei și fiul său au mers la filmul Barbie. Cum a comentat pelicula

Instagram Justin Trudeau

Recent, prim-ministrul Canadei a anunțat că divorțează de soția sa Sophie Gregoire. Chiar dacă divorțul cuplului Trudeau a fost o surpriză neplăcută, acesta a fost unul pașnic și fără scandaluri.

Amintim că filmul „Barbie”, regizat de Greta Gerwig, a depăşit pragul de un miliard de dolari la nivel mondial, o premieră pentru o femeie regizor, potrivit estimărilor publicate de Exhibitor Relations.

Având în rolurile lui Barbie şi Ken pe Margot Robbie şi Ryan Gosling, comedia despre păpuşa care se aventurează în lumea reală a avut încasări de peste 1,03 miliarde de dolari la nivel mondial, dintre care 459 de milioane de

Filmul, care a făcut obiectul unei campanii de marketing intense, s-a impus rapid ca un succes comercial uriaş.

„Filmul a captivat imaginaţia cinefililor din întreaga lume, iar aceste rezultate sunt incredibil de impresionante, cu încasări totale la nivel mondial de peste un miliard de dolari”, a declarat Paul Dergarabedian, analist media la compania specializată Comscore.

„Barbie” a generat 459 de milioane de dolari în America de Nord şi a depăşit pragul de 1 miliard de dolari la nivel global, după doar 17 zile în cinematografe.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: