Încă o aeronavă s-a prăbușit în Rusia. Un elicopter cu 20 de persoane a căzut în Magadan
Full Article 1 minutes read

Încă o aeronavă s-a prăbușit în Rusia. Un elicopter cu 20 de persoane a căzut în Magadan

Un elicopter Mi-8, cu 20 de persoane la bord, s-a prăbușit în regiunea Magadan, Rusia, în dimineața zilei de 14 martie. Datele preliminare arată că cel puțin o persoană a murit, iar alte două sunt în stare gravă, transmite Agenția Federală de Transport Aerian, citată de BBC.

Salvatorii au sosit la locul incidentului de la Magadan. În eforturile de căutare și salvare sunt implicate două elicoptere și echipamente de la sol. Cu toate acestea, după cum a menționat Agenția Federală de Transport Aerian, din cauza condițiilor meteorologice dificile din zona accidentului Mi-8, utilizarea unui elicopter pentru evacuarea victimelor este încă dificilă.

Potrivit sursei citate, elicopterul transporta muncitori la mina de aur. Datele preliminare indică că elicopterul s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni la motor.

Amintim că, două zile în urmă, în regiunea Ivanovo din Rusia s-a prăbușit un avion de transport militar Il-76. În aparatul de zbor se aflau 15 persoane. Unele canale de Telegram au scris atunci că 12 dintre acestea ar fi murit. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: