Interpretul rus Iurii Șevciuk a suferit un atac de cord. Trupa DDT își amână toate concertele, până la sfârșitul anului
Full Article 1 minutes read

Interpretul rus Iurii Șevciuk a suferit un atac de cord. Trupa DDT își amână toate concertele, până la sfârșitul anului

Vocalistul trupei rock DDT din Rusia, Iurii Șevciuk, a suferit un atac de cord în septembrie, potrivit site-ului web gestionat de trupa muzicală. DDT a anunțat public, în acest context, că își amână concertele planificate până la sfârșitul anului 2023, scrie publicația „Holod”.

Potrivit sursei citate, Șevciuk urmează acum un curs de reabilitare pentru recuperarea finală, care va dura până în decembrie 2023. În acest sens, trupa a amânat concertele planificate anterior până în 2024. Printre acestea se numără concertele de la Tel Aviv, Belgrad, Limassol și Dubai.

Iuri Șevciuk este considerat unul dintre cei mai mari cantautori din Rusia. Interpretul a pledat deschis și public împotriva războiului declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei. Mai mult, solistului trupei rock DDT a fost anterior amendat de un tribunal din Ufa, Rusia, cu 50.000 de ruble, echivalentul a 800 de dolari, pentru că l-a criticat dur pe președintele Vladimir Putin și invazia din Ucraina în timpul unui concert.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: