Iurii Dudi a fost amendat cu aproape €2000 pentru „propaganda relațiilor sexuale netradiționale în rândul minorilor”
Full Article 50 second read

Iurii Dudi a fost amendat cu aproape €2000 pentru „propaganda relațiilor sexuale netradiționale în rândul minorilor”

Jurnalistul rus Iurii Dudi a fost găsit vinovat de „propaganda relațiilor sexuale netradiționale în rândul minorilor”, informează presa rusă pe 12 iulie, cu referire la decizia instanței de la Moscova.

Astfel, Iurii Dudi a fost amendat cu 120 de mii de ruble rusești (circa 1900 euro).

Șefa „Ligii pentru internet sigur” Ecaterina Mizulina a precizat că Dudi a fost amendat pentru interviul cu pictorul Feodor Pavlov-Andreevici.

În octombrie 2021, o instanță de la Moscova l-a amendat pe jurnalistul Iurii Dudi cu 100 de mii de ruble pentru propaganda substanțelor narcotice. Judecătorii au precizat că informația respectivă a apăsut în interviul cu artistul Morgenshtern, dar și cu EeOneGuy.

Pe 15 aprilie, Iurii Dudi a fost inclus în lista presei considerate „agent străin”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: