Jurnalista Xenia Sobciak a dezmințit informația privind decesul a două victime în accidentul în care a fost implicată
Full Article 2 minutes read

Jurnalista Xenia Sobciak a dezmințit informația privind decesul a două victime în accidentul în care a fost implicată

Jurnalista din Rusia Xenia Sobciak a negat informația privind decesul a încă unei tinere în accidentul care s-a produs, pe 9 octombrie, în orașul Soci. Aceasta a precizat că femeia respectivă este în stare gravă, însă a rămas în viață, iar coliziunea s-a soldat cu un singur mort, informează RBC.

Accidentul s-a produs pe 9 octombrie. Un automobil de model Mercedes, în care se afla prezentatoarea de televiziune, a intrat în coliziune cu un Volkswagen. La volanul mașinii în care era Sobciak era un bărbat, care și-a recunoscut vinovăția. În urma impactului, o femeie din Volkwagen a murit. Presa din Rusia a anunțat inițial despre decesul a două femei. Sobciak a dezmințit informația.

„Starea ei este gravă, a suferit un traumatism cranian, sunt afectați plămânii, șoldurile, i-a fost înlăturată splina, dar din fericire este în viață”, a scris Sobciak și a precizat că pacienta va fi transportată la Moscova.

Soțul pacientei a declarat că nu are pretenții față de Sobciak. Prezentatoarea a comentat și informația potrivit căreia ea a părăsit locul accidentului: „Realitatea este aceasta: am nimerit în accident, am suferit o lovitură puternică la cap și în stare de șoc am urcat în altă mașină și am plecat acasă, după ce directorul meu mi-a spus că ambulanța este în drum”.

Sobciak a subliniat că „nu este nici salvator, nici medic și nici șofer” și că nu a rămas la fața locului pentru că nu avea cum să ajute victimele. Ea a mai spus că intenționează să ofere ajutor pentru tratamentul celor implicați în accident.

Din primele informații, de vină pentru producerea accidentului este bărbatul care conducea mașina în care se afla Sobciak. El și-a recunoscut fapta și a fost eliberat, după ce i s-a interzis să părăsească localitatea. Pe numele său a fost inițiat un dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă până a 5 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: