LIVE Partide finanțate din bani aduși în Moldova prin contrabandă. Autoritățile anunță cui erau destinați
Full Article 30 second read

LIVE Partide finanțate din bani aduși în Moldova prin contrabandă. Autoritățile anunță cui erau destinați

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP) Viorel Cernăuțeanu, procurorul-șef interimar al PCCOCS Victor Furtună și șeful adjunct al Departamentul Venituri și Control Vamal Viorel Doagă susțin un briefing de presă. Anterior, IGP a anunțat că tema evenimentului este „Schema finanțării ilegale a unor partide politice din surse tenebre, cu introducerea mijloacelor financiare în țară prin contrabandă, în interesul unui grup criminal”. NM transmite live declarațiile. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: