Maia Sandu, premiată în România. Institutul Aspen de la București: „Un model de leadership autentic”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, premiată în România. Institutul Aspen de la București: „Un model de leadership autentic”

Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a fost decernat premiul „Mihnea Constantinescu – Leadership bazat pe valori”. Premiul a fost acordat de Institutul Aspen România, în cadrul celei de a 13-a ediții a Galei Premiilor Aspen pentru Leadership, scrie Agerpres.

„Prin premiul acordat, Institutul Aspen România își exprimă aprecierea față de eforturile neîntrerupte ale doamnei președintă de a păstra Republica Moldova pe traiectoria sa pro-europeană, demonstrând nu doar un înalt profesionalism, ci şi calitățile unui model de leadership autentic”, anunță Institutul Aspen România.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului, trofeul a fost primit în numele Maiei Sandu de către ambasadorul Republicii Moldova în România, Victor Chirilă.

Premiul „Mihnea Constantinescu – Leadership bazat pe valori” se acordă în fiecare an de către Institutul Aspen România unui lider din sectorul public sau unei organizații internaționale care s-a remarcat în domeniul său de activitate, sprijinind şi promovând constant valorile unui model de leadership de excelență.

La edițiile precedente ale Galei Aspen, premiul a fost acordat unor personalități precum: Roberta Metsola (președintele Parlamentului European), Jens Stoltenberg (secretarul general al NATO), Pierre Moscovici (fost membru al Comisiei Europene), Michel Barnier (fost negociator-șef al Comisiei Europene pentru relația cu Regatul Unit al Marii Britanii) etc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: