Moarte trasă la indigo. Doi campioni MMA originari din Moldova și-au pierdut viața în accidente în Italia la distanță de 5 luni
Full Article 2 minutes read

Moarte trasă la indigo. Doi campioni MMA originari din Moldova și-au pierdut viața în accidente în Italia la distanță de 5 luni

Campionul moldovean de arte marțiale mixte, Ivan Loisin, a murit pe 16 august într-un accident rutier. Bărbatul conducea un scuter și s-a ciocnit cu o mașină de model Kia Picanto, în provincia Lucca din Italia. Tragedia s-a produs la 5 luni după ce un alt campion MMA originar din Moldova, Iurii Lapicus, și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, produs, la fel, în Italia, scrie umbriajournal.

Bărbatul avea 36 de ani și era originar din Republica Moldova, dar era stabilit cu traiul în Foligno. În Italia, Ivan Loisin a luptat pentru Academia de Arte Marțiale Mixte Foligno, lucrând concomitent în Toscana, ca bodyguard, instructor de kickboxing și MMA. Se mutase temporar în Versilia pentru a lucra pentru sezonul estival.

Comunitatea moldovenească, prietenii și compania colectează bani „pentru cheltuieli de înmormântare și pentru a-l aduce pe Ivan acasă din Forte dei Marmi”.

Ibanul este: IT03D3253203200006571221553

Amintim că, în luna martie 2023, luptătorul MMA Iurii Lapicus, originar din Republica Moldova, și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, care s-a produs în Italia. Lapicus a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit într-o mașină, la volanul căreia se afla o femeie de 69 de ani. Sportivul a murit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: