Moldtelecom a finalizat lucrările de extindere a rețelei LTE 4G pe întreg teritoriul țării
Full Article 2 minutes read

Moldtelecom a finalizat cu succes ambele etape din planul de extindere a rețelei LTE Advanced. Așa cum a fost promis, până la sfârșitul anului 2020, de acoperire 4G+ au parte toate centrele raionale din țară și alte 53 de localități. Astăzi acoperirea rețelei Unité 4G a sporit de 4 ori pe întreg teritoriul țării, iar în fiecare centru raional gradul de acoperire este de 100% per populație.

În cadrul celei de-a doua etape de extindere lansată în octombrie curent, au fost incluse centrele raionale din centrul și sudul țării. Prin urmare, centrele Anenii Noi, Briceni, Basarabeasca, Cimișlia, Călărași, Criuleni, Cantemir, Dondușeni, Fălești, Florești, Glodeni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Râșcani, Șoldănești, Sângerei, Ștefan Vodă, Telenești, Taraclia, dispun de rețea 4G+.

S-a lucrat de asemenea și la îmbunătățirea acoperirii existente în orașele Bălți, Chișinău și suburbiile acestora.

Înțelegem importanța conectivității la viteză sporită în activitățile de comunicare zilnică, de aceea asigurarea unei acoperiri a rețelei 4G+ pe întreg teritoriul țării constituie o prioritate pentru companie. Astăzi generozitatea ofertelor la serviciile de telefonie și internet mobil Unite este susținută și de o rețea performantă care oferă abonaților din toată țara, acces la internet cu viteză sporită, de până la 175 Mbps.

Calitatea serviciilor și atractivitatea ofertelor este apreciată de clienți, iar acest lucru se reflectă si în rezultatele obținute de companie. Unite este în continuare lider detașat la sporirea numărului de abonați portați în rețea. În primele 10 luni ale anului 2020, peste 12405 de clienți au migrat spre rețeaua Unite de la alți operatori.

În cadrul lucrărilor de extindere au fost alocate echipamente performante noi care au îmbunătățit substanțial acoperirea existentă și au asigurat o acoperire completă în locațiile vizate. Planul de dezvoltare face parte din strategia companiei care este orientată către asigurarea unei experiențe superioare în utilizarea serviciilor.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată, la abonament, prin formarea numărului *500*3*1*1#, iar la Cartela Prepay la numărul *200*3*2*2#.

Unité, parte a familiei Moldtelecom, este operatorul numărul 1 în traficul de internet mobil dedicat, generat de către abonați!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: