Năstase și-a pus în poziție de șah foștii parteneri? Dodon comentează candidatura Platformei DA la funcția de președinte
Full Article 1 minutes read

Năstase și-a pus în poziție de șah foștii parteneri? Dodon comentează candidatura Platformei DA la funcția de președinte

Președintele Igor Dodon susține că Andrei Năstase a făcut o „mișcare inteligentă” atunci când a decis să se lanseze în cursa pentru funcția de președinte al țării. Întrebat de jurnaliști, în 2 martie, dacă va candida și el, șeful statului a evitat să dea un răspuns cert.

„Unii, probabil, au hotărât să se lanseze mai devreme, pentru a pune într-o situație de șah foștii sau actualii parteneri. Eu înțeleg această mișcare, este o mișcare inteligentă. N-au decât, eu le urez succese. Eu încă nu sunt în campanie electorală, noi avem alte priorități”, răspuns Igor Dodon la întrebarea unui jurnalist.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la funcția de președinte, Igor Dodon a răspuns că „timpul va arăta”.

Amintim că, duminică, 1 martie, Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că Andrei Năstase este candidatul formațiunii la funcția de președinte al țării. Alegerile prezidențiale urmează să se desfășoare la toamnă. Anterior, președintele Igor Dodon a anunțat că campania electorală ar putea începe pe 8 septembrie.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: