Naționala Moldovei a obținut un egal în fața echipei lui Lewandowski. FMF: Sunt șanse de calificare la Campionatul European
Full Article 2 minutes read

Naționala Moldovei a obținut un egal în fața echipei lui Lewandowski. FMF: Sunt șanse de calificare la Campionatul European

Naționala Moldovei la fotbal a obținut un egal în fața echipei lui Lewandowski. Pe lângă aceasta, tricolorii s-au ales cu un punct în meciul cu Polonia. Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, sunt șanse ca Naționala să se califice la Campionatul European iar totul se va decide în noiembrie. 

Meciul Naționalei Moldovei contra selecționatei din Polonia, din preliminariile Campionatului European 2024, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Ion Nicolaescu a marcat golul său cu numărul 14 la Națională, deschizând scorul în minutul 26.

Moldova a condus Polonia la pauză cu 1-0, dar gazdele au egalat în debutul reprizei secunde.

După acest rezultat, Moldova păstrează șanse de calificare la EURO 2024. În ultimele 2 meciuri din preliminarii, Naționala noastră va întâlni pe 17 noiembrie Albania – acasă și Cehia – în deplasare, pe 20 noiembrie”, au precizat reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal.

După 6 meciuri jucate, Moldova este pe locul 4, cu 9 puncte. În grupa ”E” de calificare la EURO 2024 lideră este Albania cu 13 puncte. Cehia este pe locul 2, cu 11 puncte, cu unul mai mult decât Polonia, clasată a 3-a. Polonezii au însă cu un meci mai mult jucat decât Moldova și Cehia.

Amintim că pe 20 iunie 2023, echipa națională de fotbal a Moldovei a învins-o pe selecționata Poloniei cu scor 3-2. Meciul a fost disputat în cadrul preliminariilor Campionatului European, grupa E, și a avut loc la Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: