Noi amenințări cu bombă în Transnistria: mai multe centre comerciale ar fi minate
Full Article 1 minutes read

Noi amenințări cu bombă în Transnistria: mai multe centre comerciale ar fi minate

În regiunea transnistreană continuă să fie transmise mesaje despre clădirile minate. Pe 22 martie, persoane necunoscute au anunțat că mai multe centre comerciale din Râbnița ar fi minate. Informația a fost raportată reprezentanților departamentului de afaceri interne din regiune. 

„A venit un mesaj la poșta administrației din Râbnița în această dimineață, 22 martie, în jurul orei 9:30. Autorii au scris că dispozitivele explozibile au fost introduse în centrele comerciale mari ale orașului”, au declarat reprezentanții poliției din regiune.

Așa numitul „Minister de Interne” este deja la fața locului.

Amintim că aproape toate școlile din Transnistria și alte instituții de învățământ din regiune au primit pe 21 martie amenințări în care se anunță că acestea sunt minate. Persoane necunoscute au cerut eliberarea regiunii transnistrene de „ocupația rusească”. Informația a fost confirmată de așa-numitul „Minister de Interne” de la Tiraspol.

Mai târziu, așa numitul „Minister de Interne” din stânga Nistrului a anunțat că toți elevii din regiunea transnistreană vor învăța în regim online, începând cu marți, 22 martie.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: