Nu avem locuri VIP pentru credite – suntem corecți și RESPECTUOȘI cu fiecare

În avion, la hotel sau la bancă, toți ne-am confruntat cu situația de împărțire pe clase a clienților, în VIP sau econom, persoane fizice sau juridice. Aparent corect dar frustrant, e și firesc să ne dorim să fim tratați egal, indiferent de valoarea serviciului pe care îl solicităm.

La Microinvest, deținător al certificatului internațional de protecția a clienților – Smart, tratăm corect și respectuos fiecare client care a ales cu încredere produsele și serviciile noastre, indiferent de felul cum arată, ce haină poartă sau că e persoană fizică sau antreprenor. De ce ar trebui să fie altfel?

La fel ca oamenii, necesitățile noastre sunt diferite. Poți să soliciți o sumă mică, pentru nevoi curente sau una mare, ca să-ți dezvolți afacerea – în ambele situații meriți să primești produsul financiar dorit, la momentul oportun și după standarde internaționale de deservire. Anume așa e la Microinvest. Nu avem uși separate pentru clienții fizici sau Business și nici fotolii ca să îi delimităm. Ba mai mult, am organizat toate cele 15 oficii din țară, site-ul și paginile Microinvest, în așa mod, ca fiecare client, indiferent de suma împrumutată să se simtă bine și înțeles.

„Am ales Microinvest pentru că am fost tratați cu respect și au crezut în ideile noaste” – Cazac Efim, client Microinvest

Atunci când oamenii se comportă respectuos și corect cu tine, te simți liber să afli mai multe detalii despre produsele și serviciile pe care le oferă. E o necesitate psihologică de bază pe care toți ne-o dorim în schimb la o atitudine binevoitoare reciprocă. Și invers, când te simți frustrat și discriminat față de cei cu nevoi mai „pompoase”, ai din start starea asta de neîncredere – pe care trebuie să o eviți total, mai ales când iei o decizie de creditare.

Cazac Efim, apicultor și client Microinvest a cutreierat toate organizațiile financiare din Soroca, ca în final să revină la Microinvest, unde a fost înțeles și respectat, chiar de la prima discuție cu expertul în creditare. S-a gândit mult până a luat primul credit ca să-și extindă afacerea. Ca tânără familie, erau stigmatizați de societate că vor rămâne fără casă, că vor avea datorii prea mari pe care nu vor putea să le achite și tot felul de motive ca să renunțe. Echipa Microinvest le-a oferit încredere și tratare respectuoasă și uite că astăzi investițiile făcute s-au soldat cu succes.

„Dacă noi îi ascultam pe cei din jur și nu luam primul credit, azi nici 100 de stupi nu aveam. Să pornești o afacere de la 0 fără un suport financiar e practic imposibil. Am ales Microinvest, pentru că am fost tratați cu încredere și respect și chiar ne-au intrat în situație. Pe lângă procente și comisioane avantajoase, pentru noi a contat, ca totul să fie cât mai clar, rapid și simplu. Băncile nu văd stupul ca o investiție, ci ca o simplă cutie de carton, iar pentru noi, apicultorii, un stup e o adevărată comoară. Microinvest vede creditele ca pe o colaborare, respectă fiecare client și oferă soluții cu adevărat potrivite. Pot spune ferm că dacă nu mergeam la Microinvest, la sigur nu eram unde sunt acum și le sunt foarte recunoscător, că au crezut în mine și intențiile mele.”

Istoria de succes și experiența de creditare a clientului Microinvest, Cazac Efim, o găsești pe pagina cu istoriile clienților noștri.

CONCLUZIE: Tu ești cel care alegi după ce scenariu vor derula colaborările cu orice instituție, companie sau prestator. În lumea modernă ai o mulțime de opțiuni în orice domeniu, ca să alegi ceea ce e mai aproape de tine și necesitățile tale. La Microinvest, am ales să oferim ceea ce ne-am dori chiar noi în orice colaborare, pentru ca toate creditele solicitate să fie responsabile și fără ezitare. Iată de ce, suntem corecți și respectuoși cu fiecare, iar asta ne face speciali.

Alege un creditor care te protejează.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Instagram

Întârziere pe un zbor din Paris spre Chișinău. Autoritatea Aeronautică Civilă anunță verificări

Un zbor de pe ruta Paris–Chișinău întârzie din cauza unei defecțiuni tehnice la aeronavă. Cel puțin asta a declarat Autoritatea Aeronautică Civilă, menționând că întârzierea este „semnificativă”. Potrivit instituției, operatorul aerian a identificat deja o altă aeronavă, iar îmbarcarea pasagerilor „urmează să înceapă în scurt timp”.

„Potrivit informațiilor primite din partea operatorului aerian, zborul Paris – Chișinău a înregistrat o întârziere semnificativă cauzată de o defecțiune tehnică la aeronavă. Compania aeriană a identificat o altă aeronavă, iar îmbarcarea pasagerilor urmează să înceapă în scurt timp”, au comunicat reprezentanții Autorității Aeronautice Civile pe 5 iulie.

Totodată, instituția a adăugat că va verifica dacă operatorul aerian a oferit pasagerilor asistența necesară, conform prevederilor cadrului normativ privind protecția consumatorilor. „Reiterăm că pasagerii au dreptul la informare și sprijin în astfel de situații, iar respectarea acestor obligații este monitorizată cu prioritate”, au adăugat reprezentanții Autorității Aeronautice Civile.

Autoritatea nu a precizat despre ce operator aerian este vorba.

Potrivit informațiilor de pe online, zborul era programat pentru dimineața zilei de 4 iulie.

VIDEO An record: 89 de absolvenți din Moldova au obținut nota maximă la examenele BAC-2025

Anul acesta, 89 de elevi moldoveni au obținut media generală maximă de 10 la examenele de bacalaureat — un record comparativ cu anul trecut, când numărul celor cu note maxime a fost de 57. Pe 4 iulie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat premii celor mai buni absolvenți, subliniind importanța reformelor în educație și perseverența tinerilor. Ministrul Educației, Dan Perciun, a îndemnat tinerii să-și continue studiile în universitățile din Moldova, în care au fost investite fonduri semnificative în ultimii ani. Absolvenții au povestit despre pregătirile pentru examene și și-au împărtășit planurile de viitor — de la studii în străinătate până la revenirea acasă și implicarea în dezvoltarea țării.

Precizăm că, la sesiunea de Bacalaureat, au fost admiși în total 17.971 de candidați. În urma examinării contestațiilor, rata totală de promovare a crescut cu 0,32 puncte procentuale, ajungând la 72,68 la sută. Aceasta este mai mare decât cea înregistrată anul trecut în aceeași etapă – 69,68%. Amintim că, în perioada 14–21 iulie, va avea loc sesiunea suplimentară a examenului național de Bacalaureat.

NewsMaker

La Chișinău are loc conferința PAS, cu acces pe bază de bilete. Ce se discută (FOTO/VIDEO)

Pe 5 iulie are loc Conferința Politică Anuală a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), organizată cu acces pe bază de bilete, al căror preț a variat între 250 și 2000 de lei. Evenimentul va continua și pe 6 iulie. Duminică, conferința va începe cu declarațiile șefei statului, Maia Sandu. Corespondenta NM, Ecaterina Dubasova, se află la evenimentul din 5 iulie. Menționăm că presa are acces fără bilet, însă doar până la ora 13:00.

În cadrul evenimentului din 5 iulie, PAS a prezentat cinci angajamente ale partidului:

  1. Semnarea tratatului de aderare la UE până în 2028, înainte de finalul celui de-al doilea mandat al președintei Maia Sandu;
  2. Dublarea veniturilor populației active (salariați în mediul privat, profesori, medici, polițiști, liber-profesioniști, etc);
  3. De 2 ori mai mari vânzările de mărfuri și servicii autohtone din Republica Moldova în toată lumea;
  4. Până la 3000 km de drum în plus reparați până în 2028;
  5. Crearea unui program de promovare a culturii și tradițiilor noastre naționale, prin care vor fi finanțate evenimente din țară și din diasporă.

La conferința PAS va ține un discurs și președinta Maia Sandu, însă pe 6 iulie.

***

Amintim că, în mai 2025, presa a aflat că PAS a început să vândă bilete pentru „Conferința Politică Anuală”, desfășurată în zilele de 5 și 6 iulie, la Capitoles Park din Chișinău. Serviciul de presă al formațiunii menționa că evenimentul nu este destinat publicului larg, ci exclusiv membrilor de partid și susținătorilor, adăugând că persoanele terțe pot primi invitație doar de la un membru al partidului. Formațiunea a pus în vânzare patru tipuri de bilete, cu prețuri cuprinse între 250 și 2000 de lei.

Președinta Maia Sandu declara că evenimentul PAS, organizat cu acces pe bază de bilet, reprezintă o practică normală, inspirată din statele UE, și constituie o metodă legală și „transparentă” de finanțare a formațiunii. Șefa statului a menționat că va participa la eveniment doar dacă va fi invitată și că nu își va cumpăra bilet.

NewsMaker

Solicitări de reducere a tarifelor la lumină: ce propun FEE Nord și Premier Energy (DOC)

Furnizorul de energie electrică „FEE Nord”, care deservește consumatorii din nordul Republicii Moldova, și „Premier Energy”, care furnizează energie în centrul și sudul țării, au depus solicitări la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pentru ajustarea tarifelor la energia electrică.

„FEE Nord” propune un tarif de 4,22 lei pentru un kWh pentru consumatorii casnici, față de 4,68 lei/kWh în prezent.

NewsMaker by Mihaela Conovali

„Premier Energy” propune 3,93 lei pentru un kWh, comparativ cu tariful actual de 4,10 lei/kWh.

NewsMaker by Mihaela Conovali

Solicitările FEE Nord și Premier Energy au fost publicate pe pagina ANRE pe 4 iulie curent.

Ultima dată, tarifele au fost modificate în ianuarie 2025, când au fost majorate. Până atunci, consumatorii deserviți de Premier Energy achitau 2 lei și 34 de bani/kWh, iar cei deserviți de FEE Nord – 2 lei și 84 de bani/kWh. În urma acestor modificări, autoritățile au anunțat că, până în decembrie 2025, fiecare gospodărie va achita primii 110 kWh consumați la tariful din decembrie 2024 (dinaintea scumpirilor), iar consumul care depășește această limită – la noul tarif majorat.

Menționăm că, în iunie 2025, ministrul Energiei, Dorin Junghietu, a declarat că prețurile la energia electrică și gazele naturale vor rămâne neschimbate în următoarele luni. Potrivit oficialului, în toamnă, odată cu clarificarea prețurilor de achiziție a gazului, ar putea avea loc reduceri de tarife.

Максим Андреев, NewsMaker

Cum va fi vremea în acest weekend în Moldova: ploi și temperaturi de până la +35°C

În acest weekend, Republica Moldova se va confrunta cu caniculă și instabilitate atmosferică localizată. Sâmbătă, sudul țării va înregistra temperaturi de până la +31°C, iar în nord sunt așteptate averse cu descărcări electrice. Duminică, temperaturile vor crește până la +35°C.

În centrul țării, pe 5 iulie, se vor înregistra temperaturi de până la +29°C ziua și +17°C noaptea. Cerul va fi noros. Pe 6 iulie, temperaturile vor urca până la +33°C ziua, iar noaptea vor coborî până la +19°C.

În nordul țării, sâmbătă, se vor înregistra temperaturi de până la +26°C ziua și +14°C noaptea. Sunt prognozate averse însoțite de descărcări electrice. Duminică, temperaturile vor urca până la +33°C ziua, iar noaptea vor coborî până la +16°C.

În sudul țării, sâmbătă, se vor înregistra temperaturi de până la +31°C ziua și +19°C noaptea, iar cerul va fi noros. Duminică, maximele vor atinge +35°C, iar minimele nocturne vor coborî până la +21°C.

Menționăm că, pentru ziua de 6 iulie, este în vigoare un cod galben de caniculă, valabil pe întreg teritoriul țării.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: