O familie din Rusia și-a numit fiul Putin, în 2016. Acum „regretă ceea ce au făcut”
Full Article 50 second read

O familie din Rusia și-a numit fiul Putin, în 2016. Acum „regretă ceea ce au făcut”

Familia Juraev din regiunea Vladimir, Federația Rusă, a decis să schimbe prenumele fiului lor, care în 2016 a fost numit Putin. Despre istoria familiei a vorbit șefa biroului regional al Oficiului de stare civilă Ecaterina Belous, într-un interviu pentru ziarul „Novîi Gorod Aleksandrovsk”, scrie Meduza

„Părinții s-au adresat la noi repetat. Deocamdată i-am consultat. Ei, să spunem așa, regretă ceea ce au făcut. Ei vor să întoarcă numele copilului, care l-a dat la naștere”, a spus Belous.

Familia Juraev este originară din Tadjikistan. S-a mutat în Rusia în timpul războiului civil și a primit cetățenia rusă. Potriviți BBC, părinții au decis să-i dea fiului lor de un an și jumătate Rasul numele Putin, la cererea bunicului său. Potrivit sursei, în ianuarie 2017 s-a născut verișorul lui Putin Juraev, care a fost numit Șoigu. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: