O femeie de 63 de ani din Soroca a fost omorâtă de propriul fiu. Bărbatul riscă până la 15 ani de pușcărie
Full Article 2 minutes read

O femeie de 63 de ani din Soroca a fost omorâtă de propriul fiu. Bărbatul riscă până la 15 ani de pușcărie

O femeie de 63 de ani a fost omorâtă de fiul său, în locuința acesteia din Soroca. Bărbatul a fugit de la locul crimei, însă a fost reținut la scurt timp de oamenii legii. Acesta riscă o pedeapsă de la 12 la 15 ani de închisoare. 

Apelul la Serviciul 112 a survenit pe 3 decembrie, la ora 08:00. Polițiștii din Soroca au fost sesizați de un bărbat de 33 de ani, comunicând că a venit în vizită la mama sa de 63 de ani, care locuia în același oraș, găsind-o pe aceasta la podea fără suflare.

În rezultatul investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că între femeia decedată și un alt fiu de-al ei, de 41 de ani, s-ar fi iscat un conflict, în rezultatul căruia acesta i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri pe diferite părți ale corpului, în rezultatul cărora femeia a decedat.

Ulterior bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. Potrivit IGP, la scurt timp, însă, polițiștii l-au reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei.

Conform legii penale, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: