O femeie, ținută captivă timp de 14 ani de un bărbat din Rusia. Mama suspectului: „Trăia ca o regină”
Full Article 3 minutes read

O femeie, ținută captivă timp de 14 ani de un bărbat din Rusia. Mama suspectului: „Trăia ca o regină”

Un bărbat din Rusia, în vârstă de 51 de ani, care a ținut captivă, a torturat și a violat o femeie timp de 14 ani, a fost trimis în închisoare pentru cel puțin două luni. Mama bărbatului, în vârstă de 72 de ani, care locuia în aceeași casă și care l-ar fi ajutat în comiterea infracțiunii, a scăpat de arest, conform deciziei tribunalului din Celiabinsk, scrie publicația Kosa.

Înainte de începerea procesului, mama bărbatului le-a spus reporterilor că Ecaterina, care a fost ținută ostatică timp de 14 ani, ar fi trăit cu ei de bunăvoie: „Catea a trăit de bunăvoie. Avem toate ușile deschise – intrați, fugiți”. Mai mult, femeia susține că fata ar fi trăit la ei „ca o regină”: „Este adult, s-a stabilit cu fiul meu. Ea a trăit ca o regină, nu a lucrat. Ea nu a făcut nimic”.

Vladimir este acuzat că a răpit-o, bătut-o și violat-o pe Ecaterina, precum și de uciderea unei alte fete. Mama lui a fost acuzată doar de răpire. Anchetatorii cred că mama inculpatului l-a ajutat ​​să o țină pe femeia în casă.

Sora Ecaterinei, Elena, a povestit pentru Baza clipele de coșmar prin care a trecut sora sa în cei 14 ani.

„Mi-a zis că bărbatul o ținea, o lega, îi lega mâinile și îi sigila gura cu bandă. Era acolo cu mama lui. Avea grijă de ea, o ajuta la curățenie, la gătit. Ea spune că mama lui părea că o trata bine”, a spus sora Ecaterinei.

Potrivit sursei, Ecaterina nu ar fi fost singura femeie răpită de inculpat. Acesta ar mai fi răpit o fată, pe care ar fi înjunghiat-o în timpul unei certe. Ecaterina i-a povestit surorii sale că a fost impusă de răpitor să îngroape, împreună cu el, cadavrul fetei. Elena a adăugat că mama răpitorului a fost cea care a sunat medicii, când acesta a început să se comporte agresiv. După ce medicii l-au internat pe bărbat, ea i-ar fi spus Ecaterinei să fugă.

Potrivit anchetatorilor, Ecaterina ar fi fost răpită în toamna anului 2009. Bărbatul ar fi invitat-o acasă la el, după ce a cunoscut-o. Ajunși la domiciliul său, el i-a spus că a răpit-o și a închis-o într-o odaie, cu lacăt. La geamuri au fost instalate gratii, pentru ca fata să nu poată fugi. Periodic, el a violat și maltratat femeia. Pentru faptele sale, bărbatul riscă cel puțin 25 de ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: